Stoelen


Stoelen
Alleen of in goed gezelschap van het mooie weer genieten? In comfortabele stoelen is er geen betere plek dan je eigen terras of tuin. ToBre Tuinmeubelen wijdt daarom een groot deel van haar collectie aan zitmeubilair. In onze tuinmeubel-webshop vind je:

- Ligstoelen
- Love seats
- Barkrukken
- Terrasstoelen
- Lounge stoelen

Stuk voor stuk zijn deze meubelen van hoge kwaliteit en gebaseerd op een aantrekkelijk design. Bekijk de fraaie exemplaren op deze pagina en bestel jouw tuinstoelen eenvoudig online. In de regel leveren wij binnen vijf werkdagen.

Onderhoudsarme stoelen
Het voordeel van de tuinmeubelen in onze webwinkel is het feit dat ze onderhoudsarm zijn. Zowel textileen als wicker zijn materialen die tegen de UV-straling van de zon en de regen kunnen. Je kunt ze daarom gerust buiten laten staan; dag en nacht, zomer en winter. Ze afnemen met een vochtige doek is het enige onderhoud waar deze stoelen om vragen.

Betaal veilig
Sinds kort accepteren wij iDEAL-betalingen. Dankzij deze methode kun je veilig betalen via de internetbankieren-omgeving van je eigen bank. Wij zien de betaling meteen binnenkomen en kunnen zo onmiddellijk overgaan tot actie. Dus waar wacht je nog op? Bekijk hier onze stoelen en plaats je bestelling.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then