Bloembakken


Bloembakken
Wil je jouw tuin een exotisch tintje geven, dan is het een goed idee om planten uit warme streken te introduceren. Palmvarens, olijfbomen en yucca’s geven je huis een origineel aanzien.

Onthoud wel dat deze terras- en potplanten gevoelig zijn voor de kou. Om er zeker van te zijn dat deze planten de winterdagen overleven, zul je ze tijdig binnenshuis of in een oranjerie moeten plaatsen. Door de planten in een bloembak te zetten, kun je in de lente en herfst makkelijk verplaatsen.

De bloembak van het tuincentrum
Wanneer je een terrasplant koopt, zit deze in een eenvoudige plastic bloembak. En dat is natuurlijk geen gezicht. Met de stijlvolle plantenbakken uit onze webshop geef je deze planten de uitstraling waar ze om vragen.

Deze decoratieve bloembakken zijn gemaakt van oersterk wicker. Dit gevlochten kunststof heeft een natuurlijke look, terwijl het de minpunten ontbeert van houten, keramische of terracotta tegenhangers. Onze wicker bloembakken zijn behandeld tegen UV-straling en mogen gerust nat worden. Als de planten of bloemen er tegen kunnen, dan mag een plantenbak van ToBre Tuinmeubelen gerust het hele jaar buiten staan!

Bijpassende tuinmeubelen
Behalve voor een bloembak, ben je bij ToBre Tuinmeubelen op het juiste adres voor stoelen, tafels en opbergboxen. Stuk voor stuk zijn deze vervaardigd uit wicker en versterkt met een aluminium frame. Met deze meubelen wordt je tuin een ontspannende en inspirerende plek.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then