Veranda's


Veranda's
In de winter binnen bij de open haard, en in de zomer? Bent u ook niet het liefste buiten? Een ruime veranda zorgt ervoor dat we lente tot herfst van ’s morgen vroeg tot ’s avonds laat buiten kunnen leven.

Een veranda vergroot het woongenot gedurende het hele jaar, en is dus een sierraad voor uw woning en tuin die u helemaal aan uw eigenkleur en stijl kunt aanpassen . Een huis dat bijvoorbeeld in oude stijl is gebouwd , is mooi met een klassieke goot ! Of hebt u liever een half ronde goot, voor de iets moderne stijl woning? Ook dit is mogelijk bij tobretuinmeubelen. Tevens zorgt een veranda , overkapping voor waardevermeerdering van uw vastgoed.

Uw mooie tuinmeubelen en kussens staan lekker droog in de zomer en winter . Daarnaast kunt u in het voorjaar en de herfst nog langer buiten genieten, want ook hebben wij slidingdoors, of in het Nederlands gezegd glazen schuifwanden. Hierdoor vangt u de wind op, en kunt u nog langer genieten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een terrasverwarming te nemen, als u dit doet blijft de warmte in uw veranda met slidingdoors lekker lang hangen, en is het bijna altijd zomer in uw tuin. Een lekkere temperatuur, en niet naar binnen voor de regen, ideaal toch?

Natuurlijk wil het oog wil ook wat! daarom biedt tobretuinmeubelen u het unieke gootprofiel dat geïntegreerd is in de Veranda . zo gaat de hemelafvoer door de staander heen, en er wordt een bladvanger bovenop de afvoerpijp in de goot geplaatst, zodat het water vrij af te voeren is.

De plaatsing van aluminium veranda is heel eenvoudig . u krijgt een duidelijke montagehandleiding. Wij kunnen deze natuurlijk ook voor u plaatsen, dit doen we met een zeer vakkundig team, en ook eens tegen de scherpste prijzen.

Laat u verrassen door de lage prijzen, en een hoog woongenot. Bij tobretuinmeubelen natuurlijk.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then