Tafels


Tafels
Levensgenieters en tuinliefhebbers zijn het er met elkaar over eens: in een tuin horen zitmeubelen. Maar wie eenmaal in de tuin zit, wil ook een plekje voor de krant, een hapje en een drankje. Een tafel is daarvoor een logische oplossing.

ToBre Tuinmeubelen biedt een ruim assortiment lounge sets en ander tuinmeubilair. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze stoelen en tafels los te bestellen. Met uiteenlopende modellen, kleuren en materialen vindt u in onze webwinkel altijd wel een tafel die bij uw huidige stoelen past.

Koffietafels en eettafels
Waar een loungeset zich prima leent voor relaxen met een cappuccino of –wat later op de dag– met een cocktail, heb je voor een lunch of barbecue toch een wat hogere tafel nodig. Geen probleem; je vindt ze allemaal in het assortiment van ToBre Tuinmeubelen. Klik op een tafel voor de technische specificaties.

Wanneer je je keuze hebt gemaakt, plaats je eenvoudig je bestelling en betaal je veilig online. Per e-mail lichten we je in over de levertijd. Is de tafel op voorraad, dan leveren wij in de regel binnen vijf werkdagen op het gewenste adres. Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then