Stoelen & tafels


Tafel Tirana + stoel Madrid + blockseat Tirana
klik hier
Tafel Athene + blockseat Tirana + stoel Lissabon
klik hier

Stoelen en tafels
Op warme dagen is niets heerlijker dan in de tuin ontbijten, lunchen en/of barbecueën. Om dit zo comfortabel mogelijk te kunnen doen, zijn stoelen en een eettafel onontbeerlijk. Wat dat betreft ben je bij ToBre Tuinmeubelen op de juiste plek. Op deze pagina vind je alle stoelen en tafels in onze collectie.

Lekker loungen
Uitbuiken na de maaltijd of lekker relaxen met een cocktail doe je in één van onze lounge sets. Deze bestaan uit comfortabele banken, love seats, feateuils en/of koffietafels. Gemaakt uit aluminium en wicker zijn deze weerbestendig, kleurecht en onderhoudsarm. Je kunt ze dan ook gerust buiten laten staan als het regent.

Bestel eenvoudig online
De stoelen en tafels die je op deze pagina ziet, kun je eenvoudig online bestellen. Wij verwerken je betaling veilig en discreet, waarna we je per e-mail een schatting van de levertijd toesturen. Wanneer wij stoelen en tafels op voorraad hebben, ontvangen onze klanten hun bestellingen in de regel binnen vijf werkdagen. Wij bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder de stijlvolle stoelen en tafels in ons assortiment en klik op een product voor de technische specificaties.