Stoel lounge


Lounge stoelen
Het zonnetje schijnt, de slippers mogen uit de kast uit en de zomerjas is niet langer nodig. Op zulke dagen wil je natuurlijk volop van het mooie weer genieten. En wat is daar een betere plek voor dan je eigen terras of tuin? In een comfortabele lounge stoel van ToBre Tuinmeubelen zit je heerlijk. Daarnaast heeft zo’n lounge stoel ook nog eens een exclusieve uitstraling. Wat wil je nog meer?

Wicker: vrijwel onverwoestbaar
De lounge stoelen die je op deze pagina ziet, zijn van wicker of textileen gemaakt. Deze materialen zijn oersterk en kunnen tegen zowel regendruppels als zonnestralen. Geen wonder dat zoveel hotels en strandtenten voor terrasmeubelen van deze materialen hebben gekozen.

Onze lounge stoelen van wicker en textileen zijn niet alleen gemakkelijk in het onderhoud, maar ook erg fraai om te zien. Met een fris en neutraal ontwerp passen ze net zo goed in een moderne als in een klassieke tuin. Bekijk hier onze collectie en oordeel zelf.

Eenvoudig bestellen
Je bestelling plaatsen is verrassend eenvoudig. En over je betaling hoef je je evenmin zorgen te maken. Doordat wij iDEAL-betalingen accepteren, kun je de bestelling gewoon met de internetbankieren-module van je eigen bank afwikkelen. Makkelijker kan niet!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then