Schuifwanden


Wat zijn Slidingdoors / glazen schuifwanden?
Slidingdoors, of ook wel glazen schuifwanden, waar dienen ze eigenlijk voor zult u zeggen. Dat zullen we u vertellen. U heeft wellicht al een mooie veranda, eventueel met een zijspie. Maar heeft dan nog een stuk open, nou daar zijn de slidingdoors nu voor.

U kent het wel, u zit lekker buiten onder uw veranda met evt. ledlampen of hallogeen spots, gezellig, het is al avond en het begint wat af te koelen. Dit kan komen doordat het begint te waaien voor of na een bui regen. Dan heeft u met glazen schuifwanden de uitstekende oplossing. U schuift de panelen gewoon dicht, deze lopen op een geleiderail met gelagerde wieltjes en worden aan de bovenkant geleid door een borstelbak.

Maar het kan soms ook weer heel warm zijn in Nederland, en bent u juist op zoek naar een frisse bries, ook dan komen deze slidingdoors tot hun recht, je schuift ze gewoon weer open.

Praktische oplossing!
Misschien woont u wel in een mooie hoekwoning waar de wind meestal verkeerd op staat, ook dan is dit glazen wandsysteem de perfecte oplossing. Want misschien wilt u deze niet dichtmaken met een zijwand van een veranda, wat overigens ook een mooie oplossing is. Maar deze kunt u niet schuiven, en zit dus vast. Slidingdoors zijn alle richtingen in te schuiven, precies zoals u zelf wilt. Wat ook veel voor komt is, u heeft een flat met een schitterend balkom, ook dan is dit een heerlijk systeem, zodat u toch buiten kunt genieten ook al regent het, dit evt. met een terrasverwarming, en u zit er lekker knus bij.

Waarom slidingdoors? Ofwel glazen schuifwanden?

- U wilt uw veranda of overkapping stijlvol afsluiten.
- Sliding doors zijn een genot bij wind en regen.
- De glazen panelen zijn bestand tegen alle weersinvloeden.
- Ook toepasbaar als scheidingswand of terrasbeglazing.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then