Opbergboxen


Opbergboxen
Zoekt u een goede plek voor het opberger van de kussens van stoelen, tuingereedschap of speelgoed? De opbergboxen van ToBre Tuinmeubelen vormen de perfecte oplossing. Deze boxen, gemaakt van wicker, hebben een groot opbergvolume en een stijlvolle uitstraling. Bekijk hier ons assortiment – er zit gegarandeerd een model tussen dat bij uw tuin past.

De wonderen van wicker
Wicker is een ideaal materiaal voor de vervaardiging van opbergboxen. Dit gevlochten kunststof heeft een warme en natuurlijke look, maar brengt niet de nadelen van organisch materiaal met zich mee. Zo is het kleurvast in zonlicht dankzij de UV-behandeling. Ook kan wicker goed tegen regen en vocht.

De basis van de opbergdozen is een stevig aluminium frame. Hier is het wicker omheen gespannen. Het resultaat is een stijlvolle, neutrale look die ook prima past bij klassieke tuinen. Bekijk op deze pagina ons assortiment en plaats eenvoudig uw online bestelling.

Bestel je opbergbox online
Bij ToBre Tuinmeubelen bestel je eenvoudig je opbergboxen online. Geef het gewenste aantal aan en laat ons weten naar welk adres de opbergboxen verstuurd dienen te worden. Wanneer ze binnen voorraad zijn, leveren wij doorgaans binnen vijf werkdagen. Meer weten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then