Loungesets


Loungesets
Ben jij ook al zo gecharmeerd van de sfeer in luxe hotels of exclusieve strandtenten? Wil jij dat jouw tuin dezelfde uitstraling heeft? Door een lounge set van ToBre Tuinmeubelen te plaatsen kom je al een heel eind. Dit moderne tuinmeubilair is gemaakt van natuurlijk ogend wicker, dat om een oersterk aluminium frame is gevlochten.

Gezelligheid en sfeer
Een lounge set uit onze webwinkel is een echte sfeermaker in de tuin. Geniet in je eentje van het comfort en de uitstraling, of zet het in als brandpunt van gezellige middagen met vrienden en familie. Gecombineerd met onze bloembakken of parasols ondergaat je tuin in één klap een metamorfose.

Laat je lounge set buiten staan
Afgemaakt met comfortabele en weerbestendige kussens, zijn deze lounge sets een ideale oplossing voor het onvoorspelbare Nederlandse klimaat. Het UV-bestendige kunststof kan tegen weer en wind. Je kunt onze lounge sets dan ook met een gerust hart buiten laten staan!

Elk set bestaat minstens uit een koffietafel en loungebank. In sommige gevallen worden er ook stoelen bij geleverd. Bekijk op deze pagina onze volledige collectie en plaats eenvoudig je bestelling. Wij verwerken je betaling veilig en snel via iDEAL, zodat we onmiddellijk de verzending kunnen voorbereiden.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then