Ligbedden


Ligbedden
Heerlijk genieten van de zon, een goed boek of een middagdutje doe je op een ligbed. Omdat dit meubelstuk eigenlijk een must in iedere tuin is, hebben wij een ruime collectie eenpersoons en tweepersoons ligbedden ingekocht. Bestel dit meubel eenvoudig in onze webshop.

De ligbedden van ToBre Tuinmeubelen zijn robuust, onderhoudsvrij en kleurecht. Doordat ze uit wicker zijn vervaardigd, kunnen ze tegen vocht en UV-straling. Dit geldt zowel voor het frame als het kussen. Je kunt hem dus gerust buiten laten staan, zomer en winter!

Niet alleen voor tuinen
Je hoeft geen enorme tuin te hebben om van onze ligbedden te kunnen genieten. Met een gemiddelde breedte van 70 centimeter past zo’n ligbed op elk balkon en terras. Ook binnenshuis staat een ligbed prima, bijvoorbeeld in de badkamer of in de serre. Door de stijlvolle uitstraling brengt dit tuinmeubel je meteen in de luxe sfeer van een chic vakantieresort of een exclusieve strandtent.

Andere tuinmeubelen
Af en toe wil je rechtop zitten, bijvoorbeeld wanneer je een maaltijd nuttigt of vrienden over de vloer hebt. In ons grote aanbod lounge stoelen en love seats vind je ongetwijfeld een exemplaar dat perfect bij je ligbed past.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then