Banken


Banken
In de lente, zomer en nazomer wil je zoveel mogelijk van het mooie weer genieten. Dus waarom zou je je woonkamer niet naar de buitenlucht verplaatsen? Met het tuinmeubilair dat je op deze website vindt, haal je het meeste uit die zonnige dagen. Neem bijvoorbeeld onze banken. Met een stijlvolle uitstraling en gemaakt van de sterkste materialen, haal je een meubel in huis –of liever gezegd: in de tuin– dat nog vele jaren mee kan.

Plaats voor het hele gezin

ToBre Tuinmeubelen is dé leverancier van lounge banken en stoelen. Deze zijn in de meeste gevallen gemaakt van wicker, een oersterk materiaal dat net zo goed tegen regendruppels als tegen zonnestralen kan. Geen wonder dat strandtenten en exclusieve hotels deze meubelen op hun terrassen zetten.

In onze webwinkel vind je allerlei formaten banken. Kies bijvoorbeeld voor een knusse love seat, een comfortabele driezitter of een brede superlounger.

Eenvoudig en veilig bestellen

Bestellen in onze webwinkel is eenvoudig. Wij verwerken je bestelling snel en veilig met iDEAL en brengen je per mail op de hoogte van de levertijd van het gewenste product. Is de bank die je bestelt op voorraad, dan ontvang je hem normaal gesproken binnen vijf werkdagen. Lekker snel, zodat je er vrijwel meteen van kunt genieten.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then